🔥🥊 Holbæk MMA klubben og vores fem kæmpere debuterede til Jyllinge Match Cup i weekenden.

Den første af vores kæmpere som skulle i ringen var @morten sørensen i K1 -67 kg, som kom godt fra start og viste gode teknikker, men Chin-Gu modstanderen var stærkere og landede nogle hårde træffere der resulterede i TKO i anden runde.

Anton Abildtrup the Beast i K1 -86 kg gjorde kort debut, da han sendte hans aggressive modstander fra Fightzone i gulvet 2 gange med venstre hook, og vandt på KO indenfor det første minut af første runde.

Vores tredje kæmper Mikkel Emil Foulum Mosegaard i K1 -88 kg kæmpede en meget tæt kamp, hvor der blev givet og taget i en heated battle i alle 3 runder. Sejren gik til hans modstander fra Buddha fight Academy, som også senere på eftermiddagen blev kåret til dagens bedste mandlige fighter. Super spændende og flot debut kamp af vores kæmper.

Niels Leo Hansen i K1 -91 kg mødte en mere erfaren modstander fra Buddha Fight Academy, og formodede at ligge stort pres med gode boksekombinationer i første runde. Modstanderen overtog igen presset da Niels gassede ud, og trods et flækket øjenbryn kæmpede alle 3 runder ud og viste stort fighterhjerte og viljestyrke.

Sander Larsen som var blevet rykket en vægtklasse op i letkontakt – yngre cadet, havde en af de sidste kampe på dagen. Her mødte han en kæmper fra Jyllinge Kickboxing og leverede en fremragende præsentation som resulterede i TKO med high kick efter 20 sek. af første runde. Super flot første kamp af vores yngste Champ.

Vi er super stolte af alle vores kæmpere som satte Holbæk MMA på stævnekortet for første gang i stående kamp.
Tak til Coaches Elizabeth Saliba, Danny Dandanell og @Jacob larsen og til alle vores fantastiske medlemmer, familie og venner som støttede op, viste stor opbakning og et stærkt fællesskab.

Sidst men ikke mindst stor tak til vores Kasser Claus Heine og Formand Viktor Kaare Træholt, som på daglig basis yder et kæmpe frivilligt arbejde, der gør drømmen om en kampsportscenter i Holbæk en realitet.