Selvbiografi  - Elizabeth Saliba 

 


Jeg finder stolthed i at være en libanesisk kvinde, der stræber efter at være både stærk / hård og feminin, og som kan forsvare sig selv og andre omkring hende. Jeg ønsker at fortsætte med at følge mit hjerte og investere i min største passion: Kampsport, og at inspirere og støtte andre til at gøre det samme, som min familie har støttet mig. Jeg er uddannet bygningsdesign ingeniør, er thai boksnings atlet og finder stor glæde i at coache og træne alle målgrupper samt fremtidens muay thai kæmpere. 


Jeg voksede op i en meget kærlig libanesisk familie i Danmark med forældre, der ville gøre alt for at beskytte og støtte mig. Jeg var ved at starte ballet som 14 årig, da min søster kom hjem fra en taekwondo session med en ven - hendes bevægelser og passion for sporten udløste en brand og nysgerrighed i mig, og den følgende uge havde jeg min første Taekwondo session. Dette blev starten på min rejse for at finde mig selv i kampsport og for løbende selvudvikling med fantastiske trænere i mit ringhjørne. 


Gennem kampsport fandt jeg styrke i mig selv og troen på, at jeg kunne gøre alt, hvad jeg satte mig for.  Denne tankegang førte mig til at blive en taekwondo sort bælte og vinde flere medaljer og derefter transitionere til thaiboksning og blive 3 x danmarksmester og Nordic open mester. Alt det kampsport og mine coaches har givet mig igennem årene, brænder jeg for at give tilbage til andre, i håb om at det kan gøre lige så stor forskel i deres liv, som det har gjort i mit. 

 

Elizabeth Saliba - Instruktør hos Holbæk MMA & Kampsport Center - Thaiboksning for piger / kvinder